Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - ORGANIZARE & AFACERI - ANALIZA: Managementul conservator - inadecvat pentru provocarile actuale
ANALIZA: Managementul conservator - inadecvat pentru provocarile actuale
Organizare & Afaceri Publicat de Cosmin Dincu 11 Apr 2017 19:04
Intrucat specificul majoritatii firmelor active pe piata de tamplarie termoizolanta este acela ca managerul sau administratorul sa decida, deseori in mod inflexibil, cu privire la strategia de vanzari sau la angajati, inca de la inceput trebuie precizat ca, in viitorul apropiat si chiar in prezent, managementul conservator devine inadecvat pentru provocarile unei piete in continua schimbare (modificari ce sunt generate inclusiv de transformarile sociale, care presupun adaptarea strategiei de vanzari la noile trenduri, cum ar fi retelele de socializare, integrarea si motivarea noilor generatii de potentiali angajati - implicati in procesul de digitalizare etc.)
Astfel, intr-o serie de consideratii cu caracter general pentru mediul de afaceri, prin prisma unor asemenea subiecte, dar cu anumite elemente care se pot extrapola si in ceea ce priveste conducerea firmelor din domeniul tamplariei termoizolante, ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK