Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 21 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - ORGANIZARE & AFACERI - ANALIZA: Producatorii de tamplarie isi transforma insolventa in faliment
ANALIZA: Producatorii de tamplarie isi transforma insolventa in faliment
Organizare & Afaceri Publicat de Cosmin Dincu 16 Sep 2015 21:10
Administratorii judiciari ai unor producatori recunoscuti de tamplarie termoizolanta, aflati in diverse stadii de reorganizare pe cale judiciara prin metoda insolventei, au transmis recent catre BPI notificari privind inceperea procedurii falimentului. Astfel, in cazul companiei Cedru Prod – Beius (implicata in fabricarea ansamblurilor din lemn), completul Falimente 09 al sectiei a II-a civile din cadrul Tribunalului Bihor a respins ca nefondata atat exceptia inadmisibilitatii, invocata de lichidatorul judiciar al aceste firme, Crist Vest Audit IPURL, cat si cererea de sesizare din oficiu a judecatorului sindic, formulata de petentii ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
12872 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK