Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 27 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - ORGANIZARE & AFACERI - MDRAP: Nou proiect de lege privind securitatea la incendiu a constructiilor
MDRAP: Nou proiect de lege privind securitatea la incendiu a constructiilor
Organizare & Afaceri Publicat de Elena Icleanu 14 Iun 2016 16:24
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) a realizat, in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne (MAI) prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), un nou proiect de act normativ care stabileste categoriile de constructii si amenajari care se supun avizarii si/ sau autorizarii privind securitatea la incendiu (P 118/1 - 2016). Normativul stabileste principalele conditii si niveluri de performanta ale constructiilor, astfel incat acestea sa indeplineasca cerinta fundamentala de "securitate la incendiu", in conformitate cu Legea nr. 10/1995 privind calitatea in constructii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Documentul dateaza din 7 iunie 2016 si a fost publicat pe site-ul MDRAP pe 9 iunie a.c., avand un numar total de 218 pagini. Proiectul cuprinde opt capitole, ce se refera la prevederile generale ale normativului (obiectul, domeniul de aplicare si terminologia), la performantele comune ale constructiilor cu orice destinatie (civile, de productie/ depozitare), la performantele specifice unor functiuni ale constructiilor civile supraterane cu inaltimi obisnuite, a celor inalte, foarte inalte sau cu sali aglomerate, a celor subterane, de productie/ depozitare, performantele cladirilor cu functiuni mixte, precum si un capitol referitor la evacuarea fumului si sistemele de evacuare a acestuia.
Pentru a consulta varianta integrala a proiectului de lege privind securitatea la incendiu a constructiilor, click aici!
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK