Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Decembrie 2017
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - ORGANIZARE & AFACERI - PROFINE: Ovidiu-Marius Dirmon a trecut la cele vesnice
PROFINE: Ovidiu-Marius Dirmon a trecut la cele vesnice
Organizare & Afaceri Publicat de Ovidiu Stefanescu 19 Aug 2013 12:09
Directorul general al Profine Romania, Ovidiu-Marius Dirmon, s-a stins din viata dupa o lunga suferinta, cauzata de o afectiune incurabila. In varsta de 49 de ani, oficialul reprezentantei locale a grupului german a fost un deschizator de drumuri in domeniul sistemelor din PVC destinate executiei de tamplarie termoizolanta. Dupa mai mult de un deceniu si jumatate de munca sustinuta in domeniu, oficialul Profine lasa in urma imaginea unui profesionist, care a reusit, mai ales in momentele de declin generate de criza economica, sa gaseasca solutii pentru a asigura functionarea companiei in conditii de profitabilitate. Interimatul la conducerea executiva este asigurat de directorul de vanzari Dan Ionescu, pana la fundamentarea unei decizii in ceea ce priveste desemnarea unui nou director general, care va fi luata in perioada imediat urmatoare de conducerea holdingului.
Fondator al companiei Profine Romania si sustinator al publicatiei Fereastra  
Una dintre preocuparile permanente ale lui Ovidiu-Marius Dirmon a fost constituita de consolidarea parteneriatelor de afaceri si acordarea de consultanta in vederea asigurarii stabilitatii financiare a acestora. Aceasta a dus la consolidarea pozitiei detinute pe piata de profil si la formarea unei imagini pozitive a companiei. Colaborarea cu publicatia Fereastra a demarat inca de la lansare, in urma cu 12 ani, Profine Romania fiind printre primele companii care au sprijinit in mod activ activitatea editoriala. De asemenea, organizarea primei editii a conferintei EURO-Fereastra a fost posibila prin aportul directorului general al Profine, acesta raspunzand primul la solicitarea noastra de sustinere a manifestarii. Produsele Trocal s-au distribuit in Romania inca din 1997, prin intermediul societatii HT Troplast, gama de sisteme fiind completata ulterior cu seriile Kömmerling si KBE. Sase ani mai tarziu, pozitia grupului din Germania a fost consolidata prin preluarea de catre grupul Profine International. Sub coordonarea lui Ovidiu-Marius Dirmon, firma a inregistrat o evolutie deosebita, nivelul maxim al vanzarilor (aproximativ 35 milioane de euro) fiind atins in 2008, cand societatea s-a clasat in topul furnizori de sisteme din PVC pe piata autohtona.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Amin!
 
 
12695 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK