Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 15 Decembrie 2017
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ANALIZA: Monopol al exportului de ferestre in Republica Moldova
ANALIZA: Monopol al exportului de ferestre in Republica Moldova
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 20 Feb 2017 18:51
Desi relatiile comerciale ale Romaniei cu Republica Moldova sunt relativ optime, ca urmare a unor avantaje incontestabile, cum ar fi cele legate de proximitatea celor doua tari, contextul istoric si politic favorabil etc., exportul de ferestre spre zona dintre Prut si Nistru ramane relativ inconsistent, din cauza faptului ca - pe fundalul crizei ucrainene - companiile producatoare de tamplarie termoizolanta din Ucraina se confrunta cu fenomenul supraproductiei si, astfel, reprezinta principalii exportatori (cu preturi imbatabile) in Republica Moldova. De aceea, precum si prin prisma realitatii potrivit careia spatiul economic din tara invecinata apartine mai degraba fostei Comunitati a Statelor Independente (CSI), in pofida declaratiilor multor manageri ai firmelor importante de tamplarie din nordul si estul Romaniei (care afirma ca exporta masiv ferestre in Republica Moldova si/sau ca detin subsidiare la Chisinau ori in alte orase), livrarile de ansambluri din Romania pentru beneficiarii moldoveni sunt ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12695
12695 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK