Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ANALIZA: Oportunitati de crestere in industria de ferestre si usi
ANALIZA: Oportunitati de crestere in industria de ferestre si usi
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 12 Iul 2017 19:26
Viitorul industriei mondiale de ferestre si usi termoizolante arata promitator, cu oportunitati deosebite de crestere in cadrul celor mai semnificative segmente de formare a cererii, cum ar fi constructiile rezidentiale si cele cu functiuni comerciale. Aceasta este numai una dintre concluziile celui mai recent studiu promovat de compania americana Research & Markets, ce include trenduri, oportunitati si previziuni pentru domeniul global al tamplariei, cercetarea fiind structurata pe grupe de produse (usi, ferestre), tipuri de materiale (metal, lemn, PVC si altele), destinatie de utilizare (rezidential, imobile de birouri, spatii de retail, segmentul hotelier, educatie, sanatate etc.) si, evident, in functie de regiuni: America de Nord, Europa, Asia-Pacific (APAC) si restul lumii. „La nivelul anului 2022, piata mondiala de tamplarie termoizolanta ar trebui sa aiba o valoare de ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12942
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK