Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 21 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ANALIZA: Piata de ferestre din UE, influentata de programele europene
ANALIZA: Piata de ferestre din UE, influentata de programele europene
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 08 Sep 2017 11:13
Aproximativ 40% din consumul de energie din Europa este aferent cladirilor, iar ponderea o detin sistemele de incalzire si preparare a apei calde menajere. Pentru a imbunatati eficienta energetica (in scopul diminuarii efortului de a incalzi incintele), se discuta frecvent, cu precadere, despre izolarea zidariei sau a acoperisului, dar, cu toate acestea, procedurile respective de termoizolare nu au efectul scontat in cazul in care puntile termice nu sunt luate in considerare. Totusi, problema puntilor termice pare a fi solutionata, de vreme ce, in prezent, ferestrele si usile termoizolante sunt capabile sa contribuie substantial la economia de energie, de exemplu, prin integrarea unor elemente speciale de izolare direct in profilele de tamplarie. Prin diverse eforturi de cercetare-dezvoltare, precum si prin performantele pe care le asigura, ansamblurile de tamplarie ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12804
12804 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK