Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ANUNTURI de LICITATII: Cereri de tamplarie la obiective din Cluj, Alba si Bihor
ANUNTURI de LICITATII: Cereri de tamplarie la obiective din Cluj, Alba si Bihor
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 15 Dec 2017 10:00
In judetele Transilvaniei de Nord, Cluj, Alba si Bihor, sunt anuntate, in prezent, diverse licitatii care presupun inclusiv montajul de tamplarie termoizolanta.
In judetul Cluj, Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA este autoritatea contractanta pentru un proiect cu o valoare estimata de 256.547 de lei, care presupune executarea de reparatii la cladirile de pe raza sucursalei regionalei de cai ferate Cluj. Contractul face referire inclusiv la inlocuirea geamurilor deteriorate si la lucrari de etanseizare a tamplariei la cladirile de calatori, imobilele CED si cabinele acarilor din statiile si haltele CF, districte, subunitati L si CT de pe raza sucursalei regionalei CF Cluj. Data-limita de depunere a ofertelor este 27 decembrie 2017, ora 15.00.
In localitatea Lunca Alba, din judetul Alba, urmeaza sa se construiasca o pensiune agroturistica (SP+P+1E+M), contract cu o valoare totala estimata de aproximativ un milion de lei. Compania Acvaprod Alba a initiat procedurile de atribuire a contractului de executie care prevede, printre altele, si realizarea de lucrari de tamplarie si de montaj al vitrajelor. Companiile interesate sunt invitate sa-si depuna ofertele pana la data de 21 decembrie a.c., ora 10.00.
In municipiul Oradea, din judetul Bihor, in cadrul programului multianual pentru reabilitarea cladirilor cu valoare istorica, situate in „Ansamblul urban - Centrul istoric Oradea” , Primaria Municipiului Oradea si-a propus reabilitarea cladirii situate pe strada Iosif Vulcan nr. 2, ca urmare a starii avansate de degradare a acesteia. Proiectul, derulat din fonduri publice, are o valoare estimata de 335.525 de lei (fara TVA), iar data-limita pentru primirea oferelor este stabilita pentru 22 decembrie a.c, ora 24.00. In ceea ce priveste criteriile de atribuire, vor fi luate in considerare pretul ofertei (in proportie de 70%) si perioada de garantie acordata lucrarilor (30%). Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK