Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ANUNTURI de LICITATII: Solicitari de tamplarie PVC in zona Bucuresti-Ilfov
ANUNTURI de LICITATII: Solicitari de tamplarie PVC in zona Bucuresti-Ilfov
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 13 Dec 2017 09:00
In Bucuresti si judetul Ilfov, se afla in curs de derulare doua proceduri de atribuire a unor contracte care presupun achizitia de sisteme sau tamplarie termoizolanta.
Unitatea militara UM 02031, din Bucuresti, a initiat procedurile de atribuire a unui contract care presupune furnizarea de materiale destinate confectionarii tamplariei din PVC (cod CPV: 44221000-5 - Ferestre, usi si articole conexe). Valoarea estimata a contractului este de 218.963 de lei, iar companiile interesate de acesta pot depune ofertele pana la data de 14 decembrie a.c, ora 15.00. Contractul, finantat din fonduri bugetare, urmeaza sa se desfasoare intr-o singura etapa si nu va fi impartit pe loturi, procedura fiind constituita de cererea de oferta, cu ofertantul castigator determinat prin procedura simplificata - procedura online. De asemenea, criteriul de atribuire este reprezentat de pretul cel mai mic. Inainte de atribuirea efectiva a contractului, dupa aplicarea criteriului de atribuire, autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc sa prezinte documentele justificative actualizate prin care sa demonstreze indeplinirea tuturor criteriilor de calificare, in conformitate cu informatiile cuprinse in Documentul Unic de Achizitie European (DUAE).
In judetul Ilfov, Consiliul Local Chiajna organizeaza o procedura de licitatie pentru constructia unei cladiri administrative noi, respectiv un sediu pentru Politia Locala Chiajna (P+1E), pentru care proiectul tehnic si caietul de sarcini au fost elaborate de proiectantul Archconcept. Contractul, cu o valoare estimata de 1,2 milioane de lei, se va desfasura intr-o singura etapa si prevede inclusiv montajul de ansambluri termoizolante din PVC, cu sisteme pentacamerale si prevazute cu geam termoizolant de tip Low-E. Data-limita pentru depunerea ofertelor de catre firmele interesate este 22 decembrie a.c., ora 15.00. Pentru informatii suplimentare, click aici 
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK