Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ARBONIA: Corporatia va deveni lider european in productia de ferestre
ARBONIA: Corporatia va deveni lider european in productia de ferestre
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 14 Iul 2017 07:13
Cu prilejul anuntarii rezultatelor financiare aferente anului 2016, managerii corporatiei Arbonia (fosta AFG) au anuntat ca, dupa mutarea cu succes a unor operatiuni de productie in Europa de Est si preluarea grupurilor Looser Holding si Koralle, vizeaza castigarea pozitiei de lider european in productia de ferestre.
„Profilul de business s-a imbunatatit considerabil anul trecut, odata cu achizitia Looser Holding, transformarea diviziei de usi de interior a AFG dintr-o afacere pur elvetiana intr-unul din liderii segmentului european de piata, redenumirea (dupa integrarea Looser) corporatiei din AFG in Arbonia Group si mutarea, dupa preluare, a productiei de cabine de dus realizate de Koralle din Vlotho - Germania in cadrul unitatii existente, coordonate de sectia de materiale sanitare. In plus, pentru divizia de elemente de anvelopare, anul 2016 a marcat finalizarea transferului productiei de tamplarie PVC din Villeneuve in Slovacia, iar pentru divizia de tehnologie a cladirilor, productia de radiatoare speciale a fost mutata din Arbon in Cehia. In consecinta, Arbonia a realizat venituri nete de ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12942
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK