Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 21 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ARBONIA: Rezultate de exceptie pentru corporatie
ARBONIA: Rezultate de exceptie pentru corporatie
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 05 Feb 2018 06:10
Cu prilejul anuntarii rezultatelor financiare aferente anului 2017, managerii corporatiei Arbonia (fosta AFG) au anuntat ca, dupa mutarea cu succes a unor operatiuni de productie in Europa de Est si preluarea grupurilor Looser Holding si Koralle, s-a consemnat o crestere semnificativa, de +38,5%, a vanzarilor grupului, care parcurge o perioada propice in vederea indeplinirii principalului sau obiectiv strategic - acela de a deveni liderul european al producatorilor de tamplarie termoizolanta.
„Trebuie subliniat ca majorarea de +38,5% din 2017 s-a datorat aproape exclusiv noilor entitati preluate, activitatii celor la care am renuntat la finele anului trecut (Condecta si Forster Profile Systems) si imbunatatirii activitatii operationale la nivel de grup, pentru ca, pe baze organice (LFL), deci fara contributiile mentionate anterior, cresterea a fost ...

Continutul stirii este acesibil numai abonatilor Agenda Constructiilor & Fereastra
 
12994 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK