Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 21 Ianuarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ARCOM GEALAN: Asocierea brandului furnizorului de profile a dat rezultatele scontate
ARCOM GEALAN: Asocierea brandului furnizorului de profile a dat rezultatele scontate
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Nov 2015 13:13
Promptitudinea, profesionalismul si seriozitatea sunt principalii piloni pe care s-a construit imaginea marcii Arcom Gealan. Brandul are o vechime de aproape 20 de ani pe piata de profil, iar calitatea produselor comercializate sub aceasta marca se bazeaza pe excelenta pregatire profesionala a angajatilor, la care se adauga performanta incontestabila a instalatiilor si tehnologiilor folosite in productie. Utilizarea unor materiale de inalta calitate - numele furnizorului inserat in brandul companiei constituind un semnal clar dat in acest sens - a facut posibila consolidarea unei reputatii solide pe piata de profil. Prin utilizarea aproape exclusiva a unor serii de inalta calitate (din gamele S8000 si S9000), a fost posibila accesarea unor piete externe importante, unde nivelul de exigenta a beneficiarilor este foarte ridicat. Masurile strategice de fortificare a marcii proprii presupun, printre altele, completarea portofoliului cu produse superioare din punct de vedere tehnic si al designului, orientarea preponderenta catre lucrarile individuale (acolo unde cerintele de calitate sunt mai ridicate si unde este posibila folosirea unor materiale si tehnologii avansate). De asemenea, politica de dezvoltare presupune alocarea unor fonduri importante pentru sustinerea brandului propriu si asocierea acestuia in perceptia beneficiarilor cu ideea unei tamplarii de calitate ireprosabila. 
 
Total stiri publicate: 12735
12735 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 131 (Noiembrie-Decembrie 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK