Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ATRIBUIRI de CONTRACTE: Tamplarie pentru mai multe unitati de invatamant
ATRIBUIRI de CONTRACTE: Tamplarie pentru mai multe unitati de invatamant
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 21 Dec 2017 09:00
Mai multe contracte care presupun inclusiv livrarea si montajul de produse din sectorul tamplariei termoizolante, in vederea dotarii unor unitati de invatamant si a unei sali de sport (renovate si/sau nou-construite) au fost atribuite recent.
Pe segmentul proiectelor nou-construite, este vorba despre o gradinita din localitatea Vurpar (judetul Sibiu), proiect pentru care antreprenorul general, Total Construct Ideal (Arges), si-a adjudecat un contract in valoare de un milion de lei care presupune inclusiv achizitia/montajul tamplariei interioare/ exterioare. De asemenea, in comuna Straoane, din judetul Vrancea, antreprenorul Pamiro Construct, din acelasi judet, va construi o sala de sport, in valoare de 1,5 milioane de lei, la care se vor monta atat ansambluri termoizolante din PVC, cat si luminatoare. 
In judetul Galati, se vor derula, in intervalul imediat urmator, patru proiecte de modernizare a unor unitati de invatamant, de catre firme de constructii cu sediul in acest judet. Antreprenorul Dreams Riviera va derula lucrari in valoare totala de 1,8 milioane de lei la Scoala Gimnaziala „Iulia Hasdeu”, unde se va inlocui si tamplaria termoizolanta necorespunzatoare, dar si la Scoala Gimnaziala Nr. 3, unde va efectua interventii similare, lucrarile totale insumand 1,9 milioane de lei, ambele obiective fiind situate in municipiul Galati. Firma Constructia SA a preluat un proiect de reconditionare in valoare de 1,1 milioane de lei la scoala gimnaziala din localitatea Berheci, care prevede si instalarea de tamplarie termoizolanta din PVC, in nuante de alb, iar antreprenorul Moviland Met va lucra la un proiect de crestere a eficientei energetice, in valoare totala de 1,8 milioane de lei, pentru o scoala (S+P+2E), care a fost data in folosinta in anul 1971, unde va fi inlocuita tamplaria existenta cu ansambluri termoizolante performante.
In Bucuresti, in cadrul Facultatii de Biologie, antreprenorul Ovi Architecture & Engineering va reabilita Amfiteatrul Voinov, un proiect in valoare totala de peste 860.000 de lei, unde se vor face interventii atat la tamplaria, cat si la luminatorul existente. Pentru informatii suplimentare, click aici
    
 
Total stiri publicate: 12873
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK