Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 21 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BATIMAT gazduieste standurile unor importanti producatori romani
BATIMAT gazduieste standurile unor importanti producatori romani
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Oct 2017 09:11
Romania va beneficia in acest an de un stand national, organizat in cadrul celui mai important targ european de constructii - Batimat - ce va avea loc in intervalul 6 - 10 noiembrie a.c. in cadrul complexului expozitional din Paris - Franta. Pavilionul romanesc, plasat in hala 5A, pozitia R172, va gazdui o serie de companii reprezentative din bransa locala de tamplarie termoizolanta - si anume Electric Plus (Barrier), Fereastra Suki, Melcret, Metalplast Prodinvest, Real Glass si Romserv Invest. De asemenea, cu standuri independente vor participa si alti producatori, cum ar fi Optimedia si Casa Noastra (QFort). Prezenta producatorilor de ferestre la un eveniment de o asemenea anvergura este binevenita, cu atat mai mult cu cat piata franceza de profil are inca o capacitate mare de absorbtie pe acest segment de activitate. Referitor la eveniment, ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12804
12804 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK