Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 21 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CONTRACTE: Ansambluri termoizolante, pentru mai multe obiective din Moldova
CONTRACTE: Ansambluri termoizolante, pentru mai multe obiective din Moldova
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 16 Ian 2018 07:00
In zona Moldovei au fost atribuite, recent, contracte care presupun interventii asupra tamplariei termoizolante, cele mai numeroase dintre acestea vizand unitati de invatamant.
In localitatea Draxeni, care apartine de comuna Rebricea - judetul Vaslui, antreprenorul general Buta Mark Construct, din orasul Murgeni (Vaslui), a adjudecat un contract de modernizare, reabilitare si construire a unui corp nou in cadrul scolii gimnaziale din localitate, care presupune, pe langa extinderea acesteia cu doua noi sali de clasa, inclusiv inlocuirea tamplariei la cladirea existenta cu ansambluri termoizolante din PVC. Contractul a fost atribuit la o valoare de 1,5 milioane de lei, pe baza criteriului principal (cel mai scazut pret al ofertei), valoarea estimata totala a acestuia fiind identica.
O alta unitate de invatamant va fi modernizata in perioada urmatoare, in judetul Bacau, de catre antreprenorul Dalexem Prodcom - cu sediul social in localitatea Podu Turcului (acelasi judet). Contractul adjudecat de acesta pe baza pretului celui mai mic, cu o valoare estimata de 1,4 milioane de lei, consta in modernizarea scolii din localitatea Benesti (comuna Stanisesti), lucrarile presupunand, de asemenea, inlocuirea tamplariei exterioare/interioare.
In urma altei licitatii recente, autoritatea contractanta, reprezentata de Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA, a atribuit un contract in valoare de 344.816 lei antreprenorului general Etnis, din Iasi. Valoarea estimata a contractului se situeaza la 391.833 de lei, acesta fiind atribuit conform pretului cel mai scazut si in urma depunerii unei garantii de participare in valoare de 3.900 de lei. Astfel, vor fi realizate reparatii curente, inclusiv pentru tamplarie, in statiile CF Vatra Dornei si Vatra Dornei Bai, precum si in cladirea sediului si atelierului DEU Vatra Dornei. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
12994 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK