Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CONTRACTE: Tamplarie din PVC si lemn pentru modernizarea de camine culturale
CONTRACTE: Tamplarie din PVC si lemn pentru modernizarea de camine culturale
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 12 Ian 2018 12:00
Mai multe camine culturale din judetele Suceava si Mures vor fi modernizate in intervalul urmator, in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR).
Primul dintre acestea este caminul cultural din localitatea Negostina (comuna Balcauti, judetul Suceava), pentru a carui modernizare, renovare si dotare au fost atribuite, prin contract, fonduri in valoare de 1,1 milioane de lei antreprenorului general Test Prima - Suceava. Valoarea totala estimata a lucrarilor insumeaza 1,7 milioane de lei, iar contractul presupune si inlocuirea in totalitate a tamplariei existente la cladirea cu un regim de inaltime D+P+E (partial).
In comuna Sanpetru de Campie, din judetul Mures, antreprenorului general Trovainstal, din acelasi judet, i-a fost atribuit un contract in valoare de 1,7 milioane de lei (valoarea estimata totala a lucrarilor fiind de 1,8 milioane de lei), in vederea modernizarii si dotarii caminelor culturale din satele Sanpetru de Campie, Dambu si Tusinu. Pentru fiecare dintre acestea, proiectul presupune inlocuirea tamplariei existente cu ansambluri din lemn stratificat (inclusiv din stejar), prevazute cu geam termoizolant. Lucrarea, realizata din fonduri publice, va fi impartita in trei loturi. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK