Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 26 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - EURO-FEREASTRA: Gala premiilor pietei de tamplarie si fatade, editia a IV-a
EURO-FEREASTRA: Gala premiilor pietei de tamplarie si fatade, editia a IV-a
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 10 Mai 2017 16:46
La data de 23 mai 2017, in sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel - Bucuresti, va avea loc gala premiilor pietei de tamplarie si fatade, eveniment aflat la cea de-a patra editie si care constituie o parte integranta a lucrarilor Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra (editia a noua), organizata de publicatia Fereastra, ce se deruleaza in paralel - si in mod traditional - cu lucrarile Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a VI-a).
Premiile EURO-Fereastra se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din domeniul tamplariei termoizolante/ fatadelor cortina. Distinctiile vor fi decernate in cinci categorii, evaluarea si clasificarea firmelor premiate fiind efectuata de revista Fereastra, entitate independenta ce prelucreaza informatii de afaceri pentru industria de tamplarie, pereti cortina si alte sectoare conexe.
Ca in fiecare an, trofeele si diplomele de excelenta se acorda pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania, in cadrul sectiunilor: Dezvoltare & Afaceri, Inovatie si Tehnologie, Sustenabilitate & CSR, Reliable Brands si Top Producatori. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK