Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 23 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - FENSTERBAU/FRONTALE: Rezervari in proportie de 95%
FENSTERBAU/FRONTALE: Rezervari in proportie de 95%
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 17 Oct 2017 10:27
Fiind o adevarata „oglinda” a industriei de tamplarie termoizolanta si fatade timp de 30 de ani, targul Fensterbau/Frontale, ajuns in 2018 la o editie aniversara, se intoarce in 21-24 martie 2018 dintr-un periplu international la centrul expozitional din Nürnberg - Germania, ce reprezinta gazda sa din ultimele trei decenii. La mai mult de sase luni inainte de deschiderea portilor, dupa cum anunta oficialii NürnbergMesse GmbH printr-un comunicat, mai mult de 95% din spatiul de expunere disponibil a fost deja rezervat de companiile interesate. Subiectul principal, discutat la expozitia din anul viitor, este evident digitalizarea - cu impact asupra comercializarii de ferestre, automatizarii cladirilor si elementelor de siguranta si securitate. Organizatorii mai asteapta inca propuneri cu diverse subiecte ce merita a fi dezbatute la evenimentele conexe (conferinte, seminarii si mese rotunde) din cadrul Fensterbau/Frontale 2018.
Totodata, va exista o zona de tip „lounge”, special dedicata intalnirilor de afaceri si relaxarii, in timp ce zona pentru locuri de munca va reuni angajatori si potentiali angajati.
„Fensterbau/Frontale 2016 a depasit toate asteptarile, estimand ca la editia aniversara din 2018 vom consemna din nou un succes. Cu un record de 110.581 de vizitatori in 2016, ne pregatim inca de pe acum sa facem fata unui aflux si mai mare de specialisti. Expozitia - lider mondial in industria careia i se adreseaza - reuseste de fiecare data sa aduca in atentie cele mai noi produse, precum si informatii de calitate despre tendintele pietei mondiale de tamplarie termoizolanta. Astfel, la editia din 2016, verdictul celor 794 de expozanti din 36 de tari ale lumii a fost excelent, 96% dintre acestia apreciind pozitiv evenimentul. Aproape toti respondentii ce au dat curs solicitarii de a completa un chestionar specific au reusit sa ia legatura cu grupurile lor relevante de contact, 94% si-au creat noi legaturi de afaceri si noua din zece estimau ca afacerile proprii se vor intensifica, dupa prezenta la targ. Mai mult, circa doua treimi din expozanti au considerat ca volumul de trafic din partea vizitatorilor si calibrul profesional al acestora pot fi clasificate ca bune sau foarte bune. De asemenea, vizitatorii Fensterbau/Frontale 2016 (cu precadere fabricanti de ferestre - 62% din total, furnizori de componente - 11%, tehnicieni din domeniul sistemelor de umbrire - 10% si tamplari traditionali ce proceseaza diverse elemente din lemn - 9%) au reflectat la randul lor imaginea pozitiva conturata de expozanti: circa 95% s-au declarat a fi satisfacuti de gama de produse si solutii expuse la standuri, in timp ce noua din zece vizitatori considera ca beneficiile vizitarii unui asemenea spectacol comercial de amploare sunt extrem de mari”, a declarat Elke Harreiß, membru al comitetului de organizare a targului, din partea NürnbergMesse GmbH. Informatii suplimentare, la www.frontale.de
 
13003 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK