Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 21 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - INVESTITII masive pentru automatizare si cresterea productivitatii
INVESTITII masive pentru automatizare si cresterea productivitatii
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Apr 2017 11:57
Producatorul de tamplarie termoizolanta Optimedia, cu sediul central in Oradea, este unul dintre principalii competitori ai industriei de profil, consolidandu-si puternic in ultimii ani cota de export. Cu o istorie de 23 de ani si o bogata experienta in productia unor solutii de inalta calitate, firma oradeana s-a remarcat permanent prin orientarea sa fara echivoc catre performanta, care este data atat de caracteristicile materialelor folosite si utilajelor de procesare, cat si de echipa de specialisti al carei atribut principal s-a dovedit, in timp, a fi loialitatea fata de companie. In prezent, Optimedia a devenit o marca recunoscuta pe multe dintre meridianele globului si, gratie unei strategii inteligente de promovare, a reusit sa castige cote importante pe o serie de piete externe majore. In continuare, Marius Pantis, director general al companiei, se refera la cateva aspecte esentiale pentru succesul activitatii in perioada urmatoare.
 
-Cum au evoluat rezultatele financiare in anul fiscal precedent si care a fost ponderea exporturilor in totalul acestora?
-Anul 2016 a fost bun din punct de vedere financiar, Optimedia consemnand o crestere de ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12872
12872 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK