Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - IZOTEC GROUP: Investitii ce totalizeaza opt milioane de euro in 2017
IZOTEC GROUP: Investitii ce totalizeaza opt milioane de euro in 2017
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 26 Apr 2017 12:20
Compania Izotec Group, unul dintre cei mai importanti producatori romani de tamplarie termoizolanta, a demarat, de curand, o colaborare cu furnizorul german Profine. „Noul parteneriat cu unul din liderii mondiali ai productiei de profile PVC face parte din strategia de dezvoltare a Izotec Group. Marcile Trocal si Kommerling, detinute de Profine, contribuie cu succes la diversificarea portofoliului de solutii pentru ferestre si usi ale Izotec si ne permit sa oferim, constant, tamplarie de calitate superioara clientilor nostri. In paralel, Izotec Group continua colaborarea de peste 12 ani cu grupul Gealan, fiind, de altfel, cel mai stabil si cel mai cunoscut partener al acestuia in Romania”, a declarat Ciprian Chelariu, CEO al Izotec Group. Portofoliul de produse promovate de companie include o gama completa de ferestre si usi din PVC, de la modele ce inglobeaza tehnologii inovatoare, adecvate inclusiv pentru case pasive, pana la solutii avantajoase, cu un bun raport calitate-pret. In acest sens, Ciprian Chelariu subliniaza ca „principalele game de ferestre pe care le fabricam in prezent sunt IzoSense (powered by Trocal), precum si IzoConfort si IzoElite (powered by Gealan). Acestora li se va adauga, in curand, gama IzoKlass (powered by Kommerling). Misiunea Izotec Group este de a oferi clientilor produse si servicii de calitate superioara, care sa asigure siguranta in exploatare. Astfel, ferestrele Izotec sunt testate permanent de institutiile avizate din Romania si Europa si se situeaza, constant, la parametri excelenti in cadrul acestor evaluari, ceea ce contribuie la pozitionarea lor in clasele superioare de performanta.”  
Pentru asigurarea celor mai inalte standarde de calitate, conducerea Izotec Group a decis sa realizeze, permanent, investitii in dezvoltare, inca de la infiintarea companiei, in anul 2004. Valoarea acestor investitii a atins deja, anul acesta, nivelul de opt milioane de euro. „Un sfert din aceasta suma reprezinta cuantumul fondurilor alocate pentru constructia si echiparea celei de-a treia hale de productie pe care o detinem. Aceasta a fost inaugurata la inceputul lui 2017 si este dotata cu unul dintre cele mai moderne utilaje de prelucrare a tamplariei PVC din Romania. Din informatiile pe care le detinem, actualul centru de debitare si prelucrare marca Schirmer, functional in cadrul unitatii de fabricatie, este unic in acest moment ca performante tehnologice pe care le pot avea producatorii autohtoni si permite realizarea a 300 de ferestre intr-un schimb de opt ore”, a adaugat managerul firmei. Informatii suplimentare, la www.izotec.ro
 
Total stiri publicate: 12943
12943 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK