Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 21 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! A aparut revista Fereastra, editia noiembrie-decembrie 2017
NOU! A aparut revista Fereastra, editia noiembrie-decembrie 2017
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 20 Nov 2017 07:48
A aparut editia noiembrie-decembrie a revistei Fereastra, care cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala, pe de-o parte, diverse aspecte specifice pietei celor mai importanti fabricanti de ferestre si vitraje (cu detalii extrase din publicatia Piata de tamplarie, analiza 2017-2018 si perspective 2019-2023, cu accent asupra noilor rezultate integrate in sectiunea TOP 500 - Producatori de Tamplarie & Geam Termoizolant 2017), iar pe de alta parte, analiza activitatii firmelor din bransa de ferestre. In consecinta, perspectivele intregii piete sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Analizele mai cuprind si o serie de estimari, realizate pe baza anumitor aspecte ce ar putea deveni definitorii pentru domeniul specific, incepand din 2017. Pentru a intregi cercetarile respective, in 16 pagini ale revistei se expun, pe de-o parte, o serie de date ce contureaza situatia actuala si estimari cu privire la activitatea celor mai semnificativi producatori de ferestre (al caror clasament, intocmit dupa nivelul mediu al cifrelor de afaceri din ultimii trei ani, este publicat in paginile revistei), iar pe de alta parte, se evidentiaza, in mod exhaustiv, aspecte legate de activitatea unora dintre cei mai importanti fabricanti si furnizori, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la dinamica segmentelor de piata specifice. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre cei mai semnificativi producatori de tamplarie si furnizori de sisteme, aspecte economice, tehnice si legislative etc. In acelasi timp, se relateaza principalele noutati din domeniu, in cadrul rubricii de produse si tehnologii, care accentueaza efortul incununat de succes, in materie de cercetare si dezvoltare, depus de expertii unor societati ce stabilesc tendinte in domeniile lor de activitate, aspecte legate de activitatea marilor corporatii din bransa si altele.
Primii zece fabricanti de tamplarie controleaza 21% din piata
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele, diverse teme de actualitate. In cadrul sectiunii de analiza se contureaza modul in care, printre altele, primii zece fabricanti de tamplarie din randul celor 500 inclusi in top controleaza 21% din piata, pentru ca, ulterior, perspectivele anului 2018 sa fie conturate de peste 17 manageri ai unor companii semnificative ce activeaza ca producatori sau furnizori pe diverse segmente ale pietei de ferestre. La rubrica de produse si tehnologii, sunt reliefate in patru pagini noutatile din sectorul peretilor cortina (prin prezentarea unei cladiri emblematice si atipice in acelasi timp, Craiova Water Park) si din domeniul tehnologiilor „inteligente” pentru ferestre, precum si, in alte patru pagini, sunt descrise o serie de sisteme moderne propuse de Aluterm (usa rotativa in doua canaturi de la Record), Roto (generatia C600 a seriei Safe C), Simonswerk (balamalele ascunse Tectus TE 680 3D FD) pentru usi, Urban (sistemul de sigilare Iso 3) Bitt-Bau (gama de feronerie ionvatoare Roto si Hoppe) si Hautau (elementele de feronerie oscilant-culisante Atrium HKS), mai ales ca, prin cercetare-dezvoltare si inovatie, companiile respective stabilesc noi standarde in domeniu. La rubrica de opinii, situatia generala a diverselor segmente specifice (livrarea materialelor de etansare, furnizarea de software, distributia de accesorii, productia de tamplarie din PVC, comercializarea de vopsea pulbere, fabricarea vitrajelor etc.) sunt conturate de manageri ai firmelor Selena Romania, Orbansoft, PM Technic Elements, Penosil, Izotec Group, Akzo Nobel Powder Coatings si Primer Electro. La sectiunea de producatori si furnizori se evidentiaza, in sase pagini, modul in care noile trenduri din industria ferestrelor (stabilite intr-un studiu international recent) impulsioneaza afacerile firmelor din bransa, piata fiind analizata inclusiv din perspectiva celor mai recente date referitoare la fabricantii de tamplarie, in timp ce o serie de companii reprezentative indica principalele probleme survenite in 2017 si perspectivele pe termen scurt si mediu. Rubrica de consultanta include articole despre cele mai recente cercetari din domeniul tehnologiilor high-tech pentru ferestre, respectiv din cel al normativelor pentru optimizarea activitatii din industrie (aceste teme fiind reliefate la cea mai recenta editie a Rosenheimer Fenstertage). In fine, dar nu in ultimul rand, cele mai semnificative informatii cu privire la actiunile intreprinse de marile grupuri internationale din domeniu, insotite de o analiza pertinenta a factorilor ce determina evolutia pietei europene de ferestre (estimate la 222 milioane de unitati pana in 2024), sunt evidentiate pe larg la rubrica de corporatii. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
12994 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK