Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - OPTIMEDIA investeste sume importante pentru retehnologizare
OPTIMEDIA investeste sume importante pentru retehnologizare
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 07 Feb 2018 07:44
Marius Pantis, director general al Optimedia: „Urmand trendul ultimului deceniu, in anul recent incheiat am crescut cifra de afaceri cu 22% pana la cota de 23 milioane de euro. Trebuie subliniat faptul ca, desi cea mai mare pondere in aceasta evolutie au detinut-o livrarile pe pietele externe (peste 67% din totalul vanzarilor), inclusiv pe plan autohton am observat o ajustare pozitiva a rezultatelor, desi la un nivel mai modest. Acesta ne indreptateste oarecum optimismul si justifica o prognoza de crestere moderata a incasarilor din Romania. Desigur, avem si anumite ingrijorari legate de perspectivele de dezvoltare pe plan national, insa speram ca acestea sa nu se transpuna in practica si sa influenteze negativ activitatea. Faptul ca avem o abordare pozitiva este demonstrat inclusiv de decizia de a aloca o suma considerabila pentru investitii inclusiv in acest an. Este vorba despre un cuantum de ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12804
12804 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK