Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Patronatul se implica intr-o serie de proiecte vitale pentru bransa
PPTT: Patronatul se implica intr-o serie de proiecte vitale pentru bransa
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 13 Iul 2017 10:58
Lőrincz Barnabás, director executiv al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT), a facut recent o recenzie a activitatii organizatiei. Conform declaratiilor sale, „in acest an activitatea PPTT se concentreaza in directiile deja stabilite prin planul aprobat de Consiliul Director (CD). Dintre elementele cele mai importante, se remarca organizarea unor conferintie specializate, la Bacau, Cluj-Napoca si Bucuresti, unde vom aduce in atentia auditoriului cele mai recente noutati din domeniul tehnic si legislativ. Am inregistrat progrese in toate proiectele in care ne-am implicat, indiferent daca este vorba despre normativul de productie si instalare a vitrajelor izolante sau normativul de protectie la foc a constructiilor. Din pacate, pe acest din urma segment documentul pe care am lucrat in ultimul an si care ajunsese la un stadiu final din punct de vedere al materialelor care fac parte din sistemul de anvelopare a imobilelor a fost anulat din motive subiective, urmand ca demersurile de elaborare sa ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12942
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK