Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 21 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Premii acordate specialistilor din domeniu in cadrul galei aniversare
PPTT: Premii acordate specialistilor din domeniu in cadrul galei aniversare
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Nov 2017 15:00
Cu prilejul galei aniversare - „15 ani de activitate PPTT”, care s-a desfasurat, la data de 23 noiembrie 2017, in Bucuresti, reprezentantii Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT) au organizat o festivitate de premiere, in cadrul careia au fost acordate distinctii producatorilor de tamplarie termoizolanta si vitraje, furnizorilor de sisteme dedicate executiei de ferestre, usi, fatade etc. si personalitatilor care au avut - si au in continuare - o contributie semnificativa la dezvoltarea acestui domeniu de activitate.
Pentru producatorii de usi, ferestre si geam termoizolant, PPTT a acordat, trofee, premii si diplome de excelenta urmatoarelor companii cu activitate remarcabila in domeniu:
 • Electric Plus, Mar & Pet Grup, Far-Est Windows (la categoria tamplarie din PVC);
 • Alusystem, Al Prompt, Everest International Holding, Invest Prod, Romserv Invest si Alcoline MG (tamplarie din aluminiu);
 • Olin, Lustic Invest, Primer Electro si Valras Prod (geam termoizolant);
 • Holz Center (tamplarie din lemn stratificat).
De altfel, toate aceste companii sunt prezente intr-un Top National al Firmelor de Tamplarie Termoizolanta, realizat pentru patru grupe de activitate (executie si montaj de tamplarie din profile de PVC, executie si montaj de tamplarie din profile de aluminiu, executie vitraje izolante si prelucrarea sticlei, respectiv executie si montaj de tamplarie din lemn) si pentru a carui realizare au fost luate in considerare rezultatele obtinute intre anii 2012 - 2016. Clasamentul contine pana la 12 firme pentru fiecare domeniu de activitate in parte si s-a realizat pe baza situatiilor financiare disponibile la Oficiul National al Registrului Comertului si Ministerul Finantelor, societatile incluse in clasament avand, printre altele, vechime si continuitate in domeniu si profit pozitiv din exploatare.
Premiile acordate in cadrul galei „15 ani de activitate PPTT” furnizorilor de sisteme destinate executiei ferestrelor si usilor din PVC, sub forma de trofee si diplome, au fost urmatoarele:
 • Veka Romania, Teraplast SA (la categoria profile din PVC);
 • Alukonigstahl Sisteme de Aluminiu, Otel si Plastic, Alumil Rom Industry SA, Reynaers Aluminium, Aluprof System Romania (profile din aluminiu);
 • Saint-Gobain Glass Romania, AGC Flat Glass Romania (sticla);
 • Geze Romania, G-U Ferrom Com (feronerie);
 • Temad Co, Sika Romania (materiale de etansare);
 • Elumatec Romania (utilaje);
 • Klaes Romania (software).
La categoria proiectantilor specializati, a fost recunoscuta, prin acordarea a cinci diplome de merit, activitatea urmatorilor specialisti:
 • Alexandru Dobos;
 • Cristian Bulbuc;
 • Mihai Preda;
 • Aram Hayarian;
 • Dragos Stoca.
Personalitatile premiate individual pentru activitatea depusa in sprijinul dezvoltarii domeniului tamplariei termoizolante au fost: Marin Crutescu, Gelmar Savulescu, Valentin Petrescu, Viorel Ruseti, Daniela Badea, Leon Buzatu, Mariean Racareanu, Dragos Matei, Harilaus Kilaiditis si Mirel Florin Delia.
La finalul evenimentului, au mai fost acordate: o diploma speciala revistelor Fereastra si Agenda Constructiilor (la categoria presa specializata), diplome de merit tuturor membrilor Comitetului Director al PPTT, precum si doua premii speciale pentru Lőrincz Barnabás (directorul executiv al PPTT) si Ligia Florea (secretar general al PPTT).
Infiintat in anul 2002, PPTT are in prezent 117 membri si, potrivit lui Valentin Petrescu, presedintele organizatiei, „patronatul isi ghideaza activitatea dupa principiul: «Numai impreuna vom putea avea rezultate notabile pentru breasla noastra, pentru ca o voce comuna este mult mai puternica», incercand, astfel, sa ridice asociativitatea la nivel de politica de afaceri”. Informatii suplimentare, la www.pptt.ro
 
Total stiri publicate: 12804
12804 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK