Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei se intalnesc la Cluj-Napoca
PPTT: Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei se intalnesc la Cluj-Napoca
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Nov 2016 11:13
Ultima conferinta organizata in acest an de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) va avea loc la data de 10 noiembrie a.c., la Cluj-Napoca, in cadrul complexului Hotel Napoca, din localitate. Desfasurat sub aceeasi titulatura – „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei” – evenimentul se adreseaza, in principal, reprezentantilor companiilor specializate in productia de tamplarie termoizolanta ce activeaza in zona si care, pe langa oportunitatea de a se informa direct de la sursa in legatura cu cele mai noi oferte ale furnizorilor de sisteme si servicii, vor avea ocazia unei interactiuni nemijlocite cu partenerii de afaceri si competitorii, pentru a „lua pulsul” pietei si a culege informatii utile in vederea fundamentarii strategiilor de management. Programul conferintei va include o serie de teme interesante, dintre care se remarca: aspecte tehnice in configurarea si fabricarea vitrajelor, greseli frecvente de executie, eficienta energetica prin utilizarea unor sisteme performante, solutii inovatoare de sticla, profile din aluminiu si PVC, designul performant al fatadelor, noutati in domeniul normativului P118 de protectie la foc etc. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. 
 
Total stiri publicate: 12942
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK