Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 21 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Specialistii din industria de tamplarie se reunesc pe 23 noiembrie, la Bucuresti
PPTT: Specialistii din industria de tamplarie se reunesc pe 23 noiembrie, la Bucuresti
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 16 Nov 2017 16:14
La data de 23 noiembrie 2017, in cadrul hotelului Novotel din Bucuresti, Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT) va organiza conferinta „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”. Evenimentul se adreseaza producatorilor de tamplarie termoizolanta si vitraje, arhitectilor, proiectantilor, constructorilor si angajatilor specializati in arhitectura si urbanism din cadrul serviciilor care apartin autoritatilor locale si se afla sub egida unor companii importante din aceste domenii de activitate. Fiecare dintre sustinatorii evenimentului va sustine prelegeri pe teme de interes pentru domeniul specific de activitate, cum sunt subiectele ce apartin companiilor Sika Romania („Fabricarea ferestrelor lipite”), Siatec si Makroplast - divizii ale Aluterm Group („Solutii de evacuare in caz de urgenta si protectie la incendii cu usi si ferestre actionate automat si „Sisteme modulare din policarbonat, alternativa moderna si economica la fatadele din sticla”), Alumil Rom Industry SA („Supreme Systems - noua generatie de sisteme Alumil”), Saint-Gobain Glass Romania („Alegerea sticlei pentru locuinta multiconfort”), Reynaers Aluminium („Solutii pentru dezvoltarea afacerii tale”), Temad Co („Etansarea fatadelor si a ferestrelor prin sistemul Illbruck i3”), Veka Romania („Solutii vizionare pentru un viitor durabil si armonios”), Aluprof System Romania („Solutii Aluprof pentru case pasive si protectie la foc”) si AGC Flat Glass Romania („Pregatiti pentru viitor”).
Subiecte pe teme de interes general
In calitate de organizatori, oficialii PPTT vor sustine doua prelegeri in cadrul conferintei (intitulate „Centrul de evaluare a competentelor profesionale din cadrul Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta - PPTT” si „Modul de acordare a certificatului profesional pentru firmele producatoare de tamplarie si vitraje izolante”), alte subiecte interesante fiind abordate in cadrul prezentarilor sustinute de Casa Sociala a Constructorilor - CASOC („Casa Sociala a Constructorilor - o solutie de stabilitate si continuitate in plina criza a fortei de munca din constructii”) si de companiile GrECo JLT Romania („Parteneriatul dintre PPTT si GrECo JLT Romania), BT Direct IFN SA („Creditul tau pentru tamplaria termoizolanta”), SEOmark („Caracteristicile unui site care vinde”) si Leverage („Cand si cum este indicat sa negociem?”). Revista „Fereastra” va fi reprezentata in mod activ la eveniment, cu doua tematici sustinute in cadrul conferintei „Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”, dupa cum urmeaza: „Piata de tamplarie termoizolanta - actualitate si perspective”, respectiv „Montajul profesionist si profitabilitatea pe termen lung”. „Toate prezentarile din cadrul evenimentului vor facilita accesul producatorilor de tamplarie termoizolanta la noutatile disponibile pe piata, care pot reprezenta un ajutor real in activitatea curenta”, dupa cum informeaza reprezentantii PPTT.
„Cu prilejul evenimentului din data de 23 noiembrie a.c., PPTT aniverseaza 15 ani de activitate continua pe piata, fiind fondat sub forma unei asociatii, in anul 2002. In aceeasi zi cu conferinta, care se adreseaza tuturor specialistilor din domeniu, din zona Munteniei si in cadrul careia prezenta este libera, seara se va desfasura si o gala, in cadrul careia participarea se va face exclusiv pe baza de invitatie. In cadrul acesteia, se va desfasura si o festivitate de premiere, despre care, in acest moment, pot sa spun ca va presupune acordarea de premii in cadrul a patru categorii: tamplarie din aluminiu, tamplarie din PVC, vitraje izolante si sticla, dar vor primi distinctii si personalitati cu contributii deosebite la dezvoltarea domeniului. Acordarea premiilor se face pe baza unui clasament care ia in considerare cifra de afaceri din ultimii cinci ani si numarul de angajati. La conferinta «Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei», din Capitala, sunt asteptate sa ia parte peste 100 de persoane”, a declarat ing. Ligia Florea, secretar general al PPTT. Informatii suplimentare, la www.pptt.ro
 
12994 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK