Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PPTT: Ziua producatorilor de tamplarie, stabilita pe 28 martie, in Capitala
PPTT: Ziua producatorilor de tamplarie, stabilita pe 28 martie, in Capitala
Producatori de tamplarie Publicat de Cosmin Dincu 22 Mar 2018 07:54
Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) continua seria de evenimente dedicate promovarii productiei de calitate si noutatilor tehnice din domeniul executiei si montajului tamplariei termoizolante si fatadelor cu o noua conferinta, intitulata „Ziua producatorilor si montatorilor de tamplarie, vitraje izolante si fatade”, eveniment pe care il organizeaza cu sprijinul efectiv al unor firme de prestigiu, informeaza un comunicat al patronatului de profil.
Evenimentul va avea loc la data de 28 martie 2018, incepand cu ora 10.00, la Phoenicia Grand Hotel (Bd. Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1, Bucuresti), in sala Byblos.
Lucrarile conferintei sunt deschise specialistilor din companiile ce desfasoara activitati in aceasta bransa, arhitectilor, proiectantilor, expertilor din departamentele de servicii specializate din cadrul autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor.
Programul conferintei a fost stabilit astfel incat sa abordeze probleme de actualitate pentru specialistii bransei, astfel incat, dupa cuvantul introductiv ce va apartine lui Cristian Erbasu, presedintele Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC), se va discuta, pana la ora 11.00, despre piata de tamplarie termoizolanta (actualitate si perspective), dupa care, pana la ora 12.00, se vor dezbate studii de caz despre: „Solutii complete Aluprof - Muzeul celui de-al II-lea Razboi Mondial” (Aluprof System Romania - Daniela Leonte, Technical Advisor), „Sticla AGC si eficienta energetica” (AGC Flat Glass Romania - Dragos Matei, Market Area Manager) si „Solutii moderne pentru fabricarea fatadelor” (Proventuss Solutions - Radu Vieru, director general).
In alocutiunea sa, presedintele PPTT, Valentin Petrescu, va expune auditoriului felul in care patronatul se afla mereu alaturi de producatorii de tamplarie, sustinand prezentarea „Cursuri postuniversitare in cadrul UTCB privind proiectarea si montajul tamplariei, peretilor cortina si a fatadelor ventilate. In fine, dar nu in ultimul rand, pana la ora 13.00, Leontin Barbu, consilier juridic in cadrul The Insource Development Group va sustine o prezentare, urmata de discutii, asupra Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR), cu efecte incepand de la 25 mai 2018.
In calitate de organizator, PPTT adreseaza si pe aceasta cale invitatia de a participa la aceasta manifestare, iar cei interesati se pot inscrie in auditoriul conferintei, pana la data de 26 martie a.c., prin completarea unui formular online. Accesul la conferinta este gratuit, insa, avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare. Pentru inscrierea la eveniment, click aici!
 
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK