Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Almaterm
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Almaterm
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 16:10
Companie infiintata in anul 2001, Almaterm s-a impus pe piata tamplariei PVC prin calitatea produselor si serviciilor oferite. Motto-ul firmei „Fa-ti casa opera de arta!”, defineste cel mai bine produsul companiei: ferestre cu o estetica deosebita, avand valori performante ale izolatiei termice si fonice (determinate prin IIT si consemnate prin marcajul CE pentru fiecare tip de fereastra) si echipate standard cu feronerie de siguranta de clasa WK1. Inca de la infiintare, compania prelucreaza numai profile de clasa A, livrate direct de Salamander Industrie Produkte GmbH Germania, respectiv sistemul Salamander, seriile: bluEvolution 92, 3D, Streamline si 2D. Feroneria utilizata este Maco, seria Multi- Matic, armatura folosita la rigidizarea ferestrelor este numai din otel zincat de grosime 2 mm, livrata de Voestalpine GmbH Austria, iar vitrajul izolant este produs cu sticla Saint-Gobain de catre Almaglass SRL, firma ce face parte din acelasi grup cu Almaterm.
 
***
 
Foto: Marius Fainarea, director general, Almaterm
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Almaterm pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK