Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Aluminium Promotion
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Aluminium Promotion
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:52
Producatorul de tamplarie din aluminiu Aluminium Promotion, din judetul Ilfov, colaboreaza cu numerosi furnizori, printre care se afla si firmele Reynaers Aluminium, Alumil, Profilco, Etem, Cristal Brad si Valras Prod. Firma realizeaza, in unitatea proprie din Magurele, pereti cortina (cu o contributie de 35% la cifra de afaceri)‚ ansambluri din aluminiu (45%) si lucrari de placari ventilate (20%). In domeniul principal de activitate, firma dispune de o capacitate de fabricatie de 1.000 mp/luna si se implica deopotriva in proiecte finantate din fonduri publice si private, la nivel national. In cei 20 de ani de activitate, societatea a realizat numeroase proiecte importante, precum Bog’Art Center, Centrul Financiar Bancar „Topjul A” (Craiova), Directia Finantelor Publice si Centrul de Administratie Publica (din Calarasi),Consulatul Republicii Chineze la Bucuresti, imobile RAPPS si sediul ANL (Bucuresti), constructii industriale (pentru societatile Dipet, Distrirom si Diaco Prod din Capitala), hoteluri, sedii administrative si de unitati bancare, precum si numeroase ansambluri rezidentiale.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din aluminiu si Fatade  
 
Distinctia a fost acordata companiei Aluminium Promotion pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK