Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Alutech Group
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Alutech Group
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:44
Grupul de firme Alutech, din Belarus, s-a specializat in executia de rulouri exterioare si usi sectionale, activand la nivel european. Pe piata autohtona concernul este prezent prin intermediul Alutech Systems SRO, din Cehia. Recent, holdingul a achizitionat compania germana Günther-Tore, activa de peste 40 de ani in domeniul executiei usilor industriale de mari dimensiuni si al grilajelor. Dupa preluarea firmei germane, aria de distributie s-a majorat, extinzandu-se pe diverse piete din Europa de Est, Asia si Africa, insa societatea efectueaza si livrari in tari din Europa de Vest (statele din Benelux si cele baltice, Marea Britanie, Germania, Franta, Suedia), precum si in Bulgaria, Belarus, Kazahstan, Ucraina si Rusia. In total, 25 de companii asigura livrarile in peste 37 de tari la nivel international. Holdingul detine sase fabrici (in cadrul carora lucreaza peste 3.000 de angajati) ce reunesc capacitati de productie de peste 100 milioane ml de profile curbate/an, 48.000 de tone de profile extrudate/an, pana la 70.000 de tone de banda colorata din aluminiu sau otel/an si 220.000 de unitati de usi sectionale/an.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Usi de garaj & Sisteme de umbrire
 
Distinctia a fost acordata companiei Alutech Group pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK