Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Conexpert
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Conexpert
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 15:45
Specializata in productia de ferestre si usi din PVC sau aluminiu, rulouri, obloane si diverse accesorii, firma Conexpert reprezinta unul dintre principalii fabricanti de tamplarie termoizolanta de pe piata autohtona. Produsele Conexpert sunt realizate folosind sisteme de profile din PVC VEKA si aluminiu Profilco, sisteme de feronerie ROTO si geam termoizolant SAINT-GOBAIN. Productia se realizeaza intr-o fabrica noua situata langa Bucuresti, echipata cu linii complet automatizate ce folosesc utilaje moderne CNC Elumatec, Sturz si Urban. Capacitatea de productie de aproximativ 250 u.f./schimb face posibila onorarea comenzilor in termen scurt indiferent de complexitatea acestora. Compania pune mare accent pe calitatea produselor / serviciilor oferite si in acest sens stau dovada certificarile obtinute in sistem ISO pentru activitatile firmei, marcaje de conformitate tip CE pentru produsele realizate si nu in ultimul rand, numarul mare de parteneri si, clienti atat din Romania cat si din tari ca Italia, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Belgia, Israel etc. ce sunt multumiti de produsele si serviciile CONEXPERT.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Conexpert pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK