Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: GIP Ro Ambient
PREMIUL EURO-FEREASTRA: GIP Ro Ambient
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 16:12
Grupul de firme format din companiile Gip (Craiova) si Gip Ro Ambient (Bucuresti) a devenit unul dintre cei mai importanti producatori nationali din domeniul tamplariei termoizolante, prin adoptarea unei strategii de dezvoltare continua. In prezent, la sediul din Capitala se deruleaza un proiect de investitii - finalizat in proportie de 50% - care presupune punerea in functiune a unei linii de curbare a profilelor, iar la unitatea din Craiova, in urmatorii doi ani, se doreste inaugurarea unei sectii de securizare, obiectiv in valoare de aproximativ un milion de euro. La nivel de grup, se realizeaza tamplarie din PVC (cu o pondere de 50% din total), geam termoizolant si servicii de prelucrare a sticlei (40%), precum si ansambluri din aluminiu, asigurandu-se si operatiuni de infoliere si curbare. Capacitatea de fabricatie se situeaza la 200 mp/zi pentru realizarea ansamblurilor din PVC si la mai mult de 20.000 mp/an in cazul geamului termoizolant, materialele utilizate in procesul de executie fiind livrate de Veka, Ramplast, Aluplast, Maco, Saint-Gobain, AGC si Trakya Cam. Livrarile se efectueaza atat la nivel national (deopotriva direct - catre proiecte imobiliare si prin intermediul a cinci showroom-uri proprii si prin colaborarile cu zece dealeri), cat si international (in Italia, Franta si Belgia).
 
***
 
Foto: Dan Cocosila, director general, GIP Ro Ambient
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei GIP Ro Ambient pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK