Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Glass Rom Impex
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Glass Rom Impex
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 16:19
Grupul de firme Glass Rom Impex - Bucuresti a incheiat, recent, un proces de reorganizare in urma caruia operatiunile specifice se desfasoara in cadrul a trei companii cu domenii distincte de activitate, respectiv antreprenoriat, proiectare si montaj. Cu acest prilej, a fost accesat si domeniul peretilor cortina prin promovarea unui produs nou pe piata autohtona, respectiv betonul polimeric pentru personalizarea fatadelor, realizat in Spania de catre societatea Ulma. Infiintata in anul 1995, Glass Rom Impex a accesat, de-a lungul timpului, proiecte importante, precum ansamblul La Stejari si sediul Oracle (ambele in 2013) sau spitalele municipale din Alexandria si Bacau. Firma asigura partenerilor o serie de servicii auxiliare dintre care se disting cele de productie, project management, consultanta pentru fatade sau proiectare tehnologica. Printre furnizorii cu care se colaboreaza, se afla agenti economici de prestigiu, cum ar fi Geplast, Asas Aluminyum, Etem, Color Metal, Exalco, Profilco sau Sika.
 
***
 
Foto: Adrian Zamfir, General Manager, Glass Rom Impex
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din aluminiu si Fatade  
 
Distinctia a fost acordata companiei Glass Rom Impex pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK