Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Izotec Group
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Izotec Group
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 15:55
Izotec Group este un important producator de tamplarie termoizolanta din Romania, demarand activitatea in 2004, in localitatea Piatra Neamt. In mai putin de cinci ani, compania a ajuns la un nivel al vanzarilor de opt milioane de euro, gratie politicii de consolidare a parteneriatelor cu principalii furnizori de sisteme. Societatea deruleaza operatiunile de productie in cadrul a trei hale, dotarea tehnologica incluzand echipamente CNC marca Elumatec, de ultima generatie. Profilele utilizate sunt furnizate de Gealan Romania, pachetele vitrate fiind livrate de Ro Grup Glass. In prezent, activitatea Izotec este gestionata prin intermediul unei aplicatii software Klaes, care asigura o mare precizie in evaluarea rezultatelor. Compania detine, din luna martie 2008, certificarea europeana de conformitate cu prevederile standardului EN 14351-1, promovand exclusiv produse care detin marcajul CE. In perioada urmatoare, strategia Izotec se orienteaza pe promovarea inovatiilor, in vederea diferentierii ofertei firmei pe piata de profil.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Izotec Group pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK