Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Lamar Trust
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Lamar Trust
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 15:53
Grupul de firme Lamar Trust activeaza de aproape doua decenii pe piata locala de tamplarie termoizolanta din PVC, aluminiu si lemn stratificat. Pentru a asigura calitatea sortimentelor promovate, compania colaboreaza cu furnizori consacrati, cum ar fi Rehau (profile), Roto (feronerie), Pilkington si Saint-Gobain Glass (sticla), respectiv Kömmerling (materiale de sigilare a pachetelor vitrate). Portofoliul de produse include o gama diversa de usi, ferestre, jaluzele/obloane, glafuri de interior/exterior, sere, fatade cortina din PVC si aluminiu, compartimentari interioare etc. Societatea dispune de tehnologii de fabricatie de ultima generatie, activitatea de executie desfasurandu-se in cadrul unor unitati cu o suprafata de 4.500 mp. De-a lungul timpului, Lamar Trust s-a implicat, in calitate de subantreprenor, la realizarea unor obiective de referinta, dintre care se disting: consulatul Canadei, spitalul municipal Focsani, Monetaria Statului, sediul primariei Ciolpani, Facultatea de Automatica din cadrul UPB etc. De asemenea, firma a participat la amenajarea sediilor unor importante companii din Romania.
 
***
 
Premiile pietei de tamplărie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Lamar Trust pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK