Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Liderplast
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Liderplast
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 15:51
Compania Liderplast, cu sediul in Cluj-Napoca, este partener autorizat al furnizorului de profile Veka si are o capacitate de productie a ferestrelor de peste 750 u.f./zi. Sistemele sunt procesate prin intermediul unor linii complet automate marca Rotox, iar feroneria este livrata de Winkhaus Romania. Geamul termoizolant este realizat in unitatea proprie, folosindu-se sticla Saint-Gobain si Guardian. Totodata, Liderplast produce obloane din aluminiu, rulouri etc. Firma a realizat investitii importante, care au vizat dotarea cu o linie CNC destinata fabricatiei de paneluri lise si ornamentale. Actualmente sunt in implementare investitii de 0,76 milioane de euro, in viitorul apropiat urmand a mai fi alocat un milion de euro pentru extinderea depozitului din Savadisla, cu o suprafata de 6.800 mp. Serviciile specifice includ reglajul si mentenanta gratuita anuala a tuturor modelelor de ferestre comercializate, pentru o perioada de doi ani de la data achizitiei. Distributia se realizeaza printr-o retea de opt depozite proprii, amplasate in orase importante din Romania, precum si prin intermediul unor firme specializate in montajul tamplariei.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Liderplast pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK