Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Melcret SA
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Melcret SA
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:56
Grupul de firme Melcret SA - Iasi a fost infiintat in anul 1990, moment care a marcat inregistrarea primei companii din cadrul sau - Melcret. In 1994 s-a luat decizia fondarii Melcret Fonoterm, iar in 1997 a societatii Termocolor. In prezent, in cadrul grupului se realizeaza tamplarie din aluminiu (35% din vanzari) si PVC (20%), respectiv pereti cortina (15%), efectuandu-se, totodata, lucrari de placare cu materiale compozite si operatiuni de vopsire in camp electrostatic. In domeniul ansamblurilor din aluminiu si al geamului termoizolant, capacitatea de fabricatie se situeaza la nivelul de 1.000 mp/luna. Printre furnizorii de materiale cu care se colaboreaza se afla firme precum Exalco, Alumil, Winkhaus, Roto, G-U, Saint-Gobain sau AGC. Aria de distributie s-a extins la nivel national, dintre serviciile auxiliare acordate beneficiarilor remarcandu-se cele de consultanta on-line. Unitatea de productie din Iasi ocupa o suprafata de peste 3.000 mp, iar numarul total de angajati depaseste 100 de persoane. Melcret SA se implica, de asemenea, in dezvoltarea domeniului, fiind membru fondator al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT).
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din aluminiu si Fatade  
 
Distinctia a fost acordata companiei Melcret SA pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK