Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Olin
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Olin
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:49
Compania Olin - Brasov prelucreaza sticla Saint-Gobain si Guardian, avand posibilitatea sa realizeze orice tip de geam termoizolant atat din punct de vedere al structurii, cat si al dimensiunilor. Capacitatea de productie se situeaza la nivelul de 20.000 mp/luna, iar livrarile se efectueaza la nivel national, cu precadere in mod direct (90% din total). Exceptand executia geamului termoizolant, care detine certificarea CE, firma s-a implicat in realizarea vitrajelor structurale (15% din vanzari) si in derularea operatiunilor de procesare a sticlei (15%), segment pentru care se asigura inclusiv servicii de montaj si urmeaza sa fie dezvoltat. Fabrica din Brasov, cu o suprafata de 3.500 mp, este dotata cu o linie completa de utilaje, marcile Hegla (linie de taiere jumbo), Bystronic (spalare - sigilare jumbo, de 3.200 * 6.000 mm si prima de acest tip in Romania), Intermac (CNC), Adelio Lattuada (slefuire), Schiatti Angelo (gaurire), MHG (sablare), Pujol (laminare) si Bohle (cuptor de fuziune). In procesul de executie sunt utilizate materiale provenite de la lideri mondiali in domeniu, respectiv Kömmerling Chemische Fabrik, Lingemann, Grace Davison etc.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Geam termoizolant
 
Distinctia a fost acordata companiei Olin pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK