Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Plus Confort
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Plus Confort
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 16:21
Cu o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro in 2013 si mai mult de 240.000 mp de ansambluri (ferestre, usi si fatade) executate si montate, compania Plus Confort se prezinta astazi drept unul din cei mai importanti producatori si antreprenori din domeniul tamplariei de aluminiu si PVC, termoizolarii si placarii fatadelor, respectiv renovarii de cladiri, inclusiv cele cu valoare de monument istoric. Beneficiarii produselor si serviciilor firmei sunt atat companii romanesti, cat si din Uniunea Europeana. Specialistii Plus Confort deruleaza in mod curent, in ultimii ani, operatiuni de export catre parteneri din Italia, Franta, Belgia si Luxemburg. Intreaga activitate a firmei se desfasoara cu respectarea tuturor standardelor si agrementelor specifice, stabilite atat de organismele guvernamentale, cat si de asociatiile profesionale din domeniu, Plus Confort detinand certificari in sistem ISO si marcaje de conformitate tip CE pentru toate activitatile. Seriozitatea, profesionalismul si orientarea catre client au plasat firma Plus Confort, dupa 10 ani de activitate, intr-o pozitie de top pe piata tamplariei termoizolante.
 
***
 
Foto: Ovidiu Logigan, director economic, Plus Confort
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Plus Confort pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK