Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Rollotec
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Rollotec
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:48
Rollotec activeaza pe piata nationala de tehnica de umbrire incepand din 1997, ca distribuitor autorizat al companiei Warema - Germania, implicandu-se, totodata, in executia de sisteme de umbrire pentru interior/ exterior cu componente produse in Germania. Contributia comercializarii acestora la cifra totala de afaceri este de circa 70%, in unitatea de productie realizandu-se jaluzele, rolete, rulouri din aluminiu, marchize etc. Din gama Warema sunt disponibile storuri exterioare, sisteme de dirijare a luminii, rulouri, marchize (pentru fatade, ferestre, gradini de iarna) si sisteme de protectie solara de interior. Recent, a fost inaugurata o noua hala de productie in localitatea Secuieni si o vopsitorie in camp electrostatic. Aria de distributie este extinsa la nivel national, livrarile efectuandu-se atat direct, cat si prin intermediul unei retele care include circa 100 de dealeri. Dintre serviciile pe care societatea le pune la dispozitia partenerilor, se disting: montaj si mentenanta in perioada de garantie si post-garantie, politica firmei fiind axata preponderent pe asigurarea unui grad sporit de calitate pentru toate sortimentele comercializate.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Usi de garaj & Sisteme de umbrire
 
Distinctia a fost acordata companiei Rollotec pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK