Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Romserv Invest
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Romserv Invest
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 16:17
Compania Romserv Invest - Targoviste, activa in domeniul executiei tamplariei din PVC (85% din total) si pe segmentul geamului termoizolant, adopta o strategie de afaceri orientata cu precadere catre dezvoltarea operatiunilor de export. Acestea au insumat in 2013 aproximativ 10% din productie si s-au desfasurat in Belgia si Italia, livrarile interne efectuandu-se preponderent la nivel regional (deopotriva direct si prin intermediul a 30 de distribuitori). Alte obiective de dezvoltare vizate pentru 2014 sunt reprezentate de perfectionarea echipelor de vanzari, marketing, productie si montaj. Pentru executia tamplariei din PVC (ce detine marcajul CE), firma dispune de o capacitate de fabricatie de 180 unitati/schimb si utilizeaza profile Gealan, Salamander, feronerie Roto si sticla Saint-Gobain. Asigurarea unui grad calitativ sporit reprezinta o preocupare permanenta a companiei, care a obtinut de-a lungul timpului numeroase certificari in acest sens.
 
***
 
Foto: Floris Lazarescu, administrator, Romserv Invest
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Romserv Invest pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK