Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Alusystem
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Alusystem
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 19:45
Producatorul de fatade cortina Alusystem este parte integranta a grupului Bog'Art, unul dintre cei mai importanti antreprenori de constructii ce activeaza pe piata din Romania. De-a lungul timpului, compania s-a implicat in realizarea unor importante proiecte specifice, dintre care pot fi mentionate noul sediu central al Unicredit Tiriac Bank, aeroportul international Henri Coanda, City Gate, Cathedral Plaza, Centrul de afaceri Sibiu etc. Alusystem se implica in mod activ in implementarea principiilor dezvoltarii durabile, o dovada puternica in acest sens fiind constituita de recentele proiecte Floreasca Park si Green Gate, care au fost certificate in sisteme consacrate de atestare a sustenabilitatii. Societatea dispune de o echipa perfect adaptata la cerintele pietei si formata din experti in inginerie tehnica, proiectare, marketing, management etc. Alusystem a implementat sistemele de management al calitatii, mediului si securitatii ocupationale, in conformitate cu prevederile ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.
***
Foto: Razvan Popa, director executiv Alusystem
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din aluminiu & Fatade
 
Distinctia a fost acordata companiei Alusystem pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK