Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Cristal Brad Service
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Cristal Brad Service
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 19:52
Compania Cristal Brad Service, din Bucuresti, este un important distribuitor si procesator de sticla arhitecturala, furnizata de Saint-Gobain Glass, AGC Flat Glass, Guardian, Trakya Cam, precum si o serie de parteneri din Egipt si China. Dotarea tehnologica include masini de debitare, prelucrare, executie a panourilor IGU (doua echipamente marca Lisec), un cuptor de securizare cu functionare pe baza de convectie fortata, o linie de laminare, dispozitive de serigrafiere, precum si un cuptor de tip "heat soak", destinat testarii integritatii vitrajelor securizate. Societatea are la dispozitie o echipa de specialisti cu inalta calificare, care activeaza in cadrul a doua ateliere specializate in realizarea elementelor din PVC si aluminiu, acestea din urma fiind destinate executiei structurilor de pereti cortina. Cristal Brad detine un parc auto format din 25 de autocamioane, avand puncte de lucru situate in Bacau, Constanta, Galati si Brasov, prin care se asigura distributia in regiunile respective si in zonele limitrofe.
***
Foto: Constantin Ciobanu, director adjunct Cristal Brad Service
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Geam termoizolant
 
Distinctia a fost acordata companiei Cristal Brad Service pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK