Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Electric Plus
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Electric Plus
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:02
Ferestrele din PVC marca Barrier, realizate de compania Electric Plus - Bacau, sunt disponibile in zona de sud-est a tarii (prin intermediul unei retele de 300 de colaboratori), precum si la export, in Belgia, Franta si Italia, unde se livreaza aproximativ 10% din productia totala. Ansamblurile includ profile Rehau (atat serii economice, cat si profesionale, precum Geneo si Euro 86-Plus), fiind prevazute cu feronerie Roto NT si geam termoizolant ce integreaza sticla de cea mai buna calitate. Comercializarea acestora contribuie cu aproximativ 85% la cifra totala de afaceri a firmei, diferenta constand in executia usilor de garaj rezidentiale/ industriale si a sistemelor de umbrire. Partenerilor Electric Plus le sunt puse la dispozitie o serie complexa de servicii auxiliare, dintre care se disting cele de consultanta specializata, proiectare, calcul energetic, montaj, transport rapid si garantie. Producatorul de tamplarie dispune de o unitate de fabricatie in Bacau, echipata cu utilaje de ultima generatie marca Rotox, care asigura o capacitate de fabricatie superioara.
***
Foto: Gabriel Miron, director de marketing Electric Plus
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei Electric Plus pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK