Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Milca (MCA Grup)
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Milca (MCA Grup)
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 21:00
Compania MCA Grup a devenit in ultimii ani cel mai important producator local de usi sectionale si rulouri. Societatea pune la dispozitia partenerilor sai o gama extinsa de servicii de montaj, consultanta tehnica si intretinere. Sediul administrativ este amplasat in apropierea Capitalei, pe o suprafata de 5.000 mp, unde se afla inclusiv spatiile de productie. Pe plan local, o parte importanta a procesului de promovare presupune stabilirea unor parteneriate cu birourile de arhitectura si companiile specializate in antreprenoriat de constructii, in vederea popularizarii produselor specifice in randul expertilor. Grupul de firme MCA deruleaza contracte anuale situate la un nivel mediu care depaseste valoarea de 30 milioane de lei, in perioada recesiunii strategia implementata de managementul societatii urmarind stabilizarea cifrei de afaceri. Exporturile ocupa un loc important in structura vanzarilor holdingului, obiectivul declarat fiind acela ca ponderea acestora sa ajunga la 30% din cifra de afaceri, pe fondul focalizarii atentiei pe pietele externe.
***
Foto: Ciprian Oprea, director general Milca
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Usi de garaj & Sisteme de umbrire
 
Distinctia a fost acordata companiei Milca (MCA Grup) pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK