Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TROFEUL EURO-FEREASTRA: PPTT
TROFEUL EURO-FEREASTRA: PPTT
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:17
Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) are o experienta de peste un deceniu in reprezentarea intereselor de afaceri ale companiilor active in domeniul fabricatiei de usi, ferestre si fatade cortina din Romania in relatiile acestora cu autoritatile publice - si nu numai. Membrii Consiliului Director (CD) al organizatiei au depus eforturi consistente pentru implementarea unor principii moderne de abordare a procesului de reabilitare a tamplariei, dintre proiectele promovate remarcandu-se programul "Rabla" si "Fereastra Termoizolanta". De asemenea, expertii PPTT au elaborat ghidul de montaj al acestor sisteme, in vederea alinierii pietei locale la conditiile existente in majoritatea statelor din Uniunea Europeana. In prezent, obiectivele declarate sunt de consolidare din punct de vedere al reprezentativitatii asociatiei, prin cooptarea unor companii-etalon din industria de profil. De asemenea, conducerea executiva a PPTT vizeaza o colaborare cu asociatiile similare care actioneaza in alte state din Uniunea Europeana, pentru a beneficia de experienta acestora.
***
Foto: Lörincz Barnábas, director executiv al PPTT
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Asociatii & Organizatii
 
Distinctia a fost acordata Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK