Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - VALRAS reclama deficitul fortei de munca specializate
VALRAS reclama deficitul fortei de munca specializate
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Apr 2018 06:57
Valras Prod este unul dintre cei mai experimentati producatori locali de geam termoizolant, de-a lungul activitatii sale participand la realizarea a numeroase proiecte reprezentative atat in Romania, cat si in afara granitelor sale. In contextul economic actual, care este deosebit de complex, prioritara ramane orientarea companiei catre parteneri, in vederea livrarii catre acestia a unor produse si servicii de cea mai inalta calitate. Scopului respectiv ii este subordonat si planul actual de investitii, ce presupune finalizarea, in anul curent, a unui proiect de modernizare tehnologica in valoare totala de aproximativ 1,5 milioane de euro. Dupa finalizarea sa, managementul Valras isi propune demararea unui alt program, care va viza un obiectiv similar.
 
- Care a fost, in 2017, performanta financiara a companiei pe care o administrati?
- Putem afirma ca previziunile noastre in ceea ce priveste evolutia companiei din punct de vedere al cifrei de afaceri s-au adeverit intrutotul. Practic, am incheiat anul trecut conform planificarii initiale prevazute in strategia de management - si anume la un nivel de aproximativ ...

Continutul stirii este acesibil numai abonatilor Agenda Constructiilor & Fereastra
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK