Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ANALIZA: Solutii avansate pentru imbunatatirea parametrilor de performanta
ANALIZA: Solutii avansate pentru imbunatatirea parametrilor de performanta
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Iul 2015 10:42
Automatizarea accelerata a proceselor de productie este o realitate indiscutabila a epocii contemporane, furnizorii de echipamente CNC, indiferent de tipul acestora, aflandu-se intr-o competitie acerba pentru identificarea celor mai bune solutii, care sa asigure parametrii de fiabilitate, calitate, durabilitate, flexibilitate etc., solicitate de clienti. Modernizarea tehnologica si robotizarea reprezinta conditii obligatorii pentru companiile moderne, care isi propun sa-si consolideze cotele de piata, sa-si extinda aria de distributie, sa-si optimizeze costurile, sa imbunatateasca proprietatile produsului finit etc. Desigur, optiunea respectiva trebuie sustinuta puternic din punct de vedere financiar, insa rezultatele obtinute compenseaza pe deplin eforturile depuse, iar amortizarea investitiilor se realizeaza rapid, gratie economiilor ulterioare de diverse tipuri. In continuare, ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
Total stiri publicate: 12945
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK