Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ELUMATEC: Prelucrare optima a profilelor din PVC, prin sistemul SBZ 618/9 Vario
ELUMATEC: Prelucrare optima a profilelor din PVC, prin sistemul SBZ 618/9 Vario
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 28 Apr 2015 17:03
Centrul de prelucrare cu taiere SBZ 618/9 Vario, creat de producatorul german Elumatec, reprezinta un model economic si compact, destinat prelucrarii profilelor din PVC. Operatiunile pe care acesta le realizeaza in cadrul unei unitati de productie a tamplariei din PVC sunt cele de drenaj, aerisire, frezare a locasului cremonului, marcare a elementelor de inchidere, gaurire (pentru balamale si maner) si insurubare a armaturii. Dintre accesoriile optionale care sunt disponibile se disting imprimanta pentru etichete si aspiratorul pentru span, cu o putere de 3kW.    
 
Modelul SBZ 618/9 Vario este alcatuit din patru statii principale
 
Centrul de prelucrare SBZ 618/9 Vario are in componenta sa patru statii principale distincte. Cea pentru alimentarea profilelor presupune utilizarea unor repere cu dimensiuni minime de 350 mm si maxime de 6.500 mm, care se dispun manual pe banda transportoare si pot fi incarcate in varianta 8+1. Statia asigura masurarea punctului zero si transportul automat al profilelor cu gripper, fiind prevazuta cu scanner pentru cod de bare si servomotor liniar.
Statia de prelucrare a profilelor din PVC efectueaza operatii de frezare sau gaurire, precum si de masurare a punctului zero sau de prinderi pneumatice pentru fixarea profilului. Aceasta este prevazuta cu un modul circular cu maximum noua motoare liber programabil, o cabina de protectie si o unitate de insurubare a armaturii (sus - jos) pentru un element. De asemenea, include mai multe tipuri de motoare cu puteri diferite, dupa cum urmeaza: pentru gaurirea a cinci elemente simultan (de 1,2 kw), pentru gaurirea unui cremon si de frezare a doua unitati simultan (cu o capacitate de 0,75 kw).
Cea de-a treia statie este cea de debitare a profilelor cu unghiuri reglabile si variabile intre 22,5° si 157,5°. Si aceasta poate masura automat punctul zero si inaltimea profilelor cu senzor si poate efectua prinderi pneumatice pentru profil. Printre dotarile acestui echipament se numara cabina de protectie cu acces optimizat, cutia pentru resturi, bratul de tragere a profilului si servomotoarele liniare pentru miscarea acestuia. Ultima statie care intra in componenta centrului SBZ 618/9 Vario este cea de descarcare a profilelor, care este actionata printr-o banda transportoare.
Alimentarea electrica a modelului SBZ 618/9 Vario se face printr-un sistem 3x L / N / PE, de 400 v, 50 hz si 36 kw, iar cea pneumatica atinge nivelul de 400 L / minimum 8 bar, presiunea fiind constanta. In acelati timp, functionarea asistata de calculator implica utilizarea sistemului de operare Windows 7 si a unui panou de comanda de tip touchscreen, cu transfer de date realizat prin USB sau legare la retea.
Modelul SBZ 618/9 Vario este rapid, eficient si flexibil, asigurand, in acelasi timp, un grad superior de calitate. Totodata, este optimizat pentru aplicatii speciale, fiind modular si potrivit pentru dezvoltari ulterioare. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12945
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK