Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - HAUTAU ATRIUM HKS comfort, usi oscilant-culisante de ultima generatie
HAUTAU ATRIUM HKS comfort, usi oscilant-culisante de ultima generatie
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 29 Nov 2017 09:12
Sistemul de feronerie Atrium HKS comfort este proiectat pentru echiparea usilor avand ramele executate din lemn sau PVC. Mecanismul special asigura actionarea in plan paralel, precum si deschiderea oscilanta pentru aerisire, cursa cercevelei fiind limitata prin intermediul unor amortizoare care au rolul de a preveni inclusiv revenirea necontrolata a ansamblului in pozitia initiala. Gratie proiectarii inteligente, inchiderea se realizeaza fara efort, iar aceasta performanta este datorata, in principal, diminuarii presiunii si incarcarilor asupra componentelor. Prin aceasta este asigurata o crestere semnificativa a fiabilitatii si durabilitatii produsului finit. Din punct de vedere functional, sistemele speciale de declansare au rolul de a elibera mecanismele care tin usa in pozitie inchisa si cele care asigura deplasarea glisanta in timpul operatiunii de inchidere a cercevelei. Dispozitivul de control al inchiderii include si functia de amortizare a miscarii oscilante pentru a garanta faptul ca miscarea paralela a ansamblului se realizeaza usor, iar usa ajunge in siguranta in pozitia finala.
Solutii modulare extensibile, pentru adaptarea sistemului la proiecte speciale
Secventa de comutare in pozitie inclinata este intuitiva, fiind similara celei folosite la o fereastra obisnuita, ceea ce determina ca operatiunea respectiva sa se realizeze foarte simplu. Miscarea de inchidere este extrem de silentioasa, zgomotul fiind minimizat prin integrarea unor amortizoare cu functie de oprire. Odata ce panoul de fereastra este pus in pozitia finala, elementele de ranforsare a cercevelei pot fi reajustate cu usurinta pentru a garanta o precizie superioara a inchiderii, precum si o suprafata uniforma de contact. Suplimentar, Atrium HKS comfort ofera o solutie modulara extensibila destinata cresterii confortului, care consta in posibilitatea instalarii la cerere a unor amortizoare suplimentare. Rolul acestora este de a permite ajustarea nivelului de amortizare a miscarii in vederea indeplinirii unor cerinte individuale ce vizeaza marimea panoului de tamplarie sau masa acestuia. Atrium HKS comfort constituie, asadar, un sistem modular modern de feronerie, la a carui proiectare s-a folosit experienta si know-how-ul specialistilor de la Hautau - binecunoscuti pentru capacitatea lor de a stabili standardele internationale pe segmentul usilor culisante - scopul final fiind acela de a obtine un produs care sa se adapteze cat mai bine la exigentele in crestere ale utilizatorilor finali. Informatii suplimentare, la www.hautau.de
 
Solicita informatii suplimentare
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK